Нацгвардійці з Вінниччини перемогли у армійських змаганнях з CrossFit

Нацгвардійці з Вінниччини перемогли у армійських змаганнях з CrossFit

У Львові завершились змагання на першість Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з функціонального багатоборства (CrossFit). переможцями стали нацгвардійці з військової частини у Калинівці

На базі 2 Галицької бригади Національної гвардії України одинадцять збірних команд військових частин змагались з особисто-командної силової вправи, воєнізованого кросу зі стрільбою, метанням гранат, подоланням перешкоди у складі підрозділу та з військово-спортивної естафети.

Для визначення об’єктивного результату серед учасників команд Нацгвардії та команд переможців, до змагань були запрошені представники Всеукраїнської громадської організації «Федерація функціонального багатоборства України».

В перший день змагань трійка лідерів визначилась у особисто-командній силовій вправі. Лідером стала команда Навчального центру (місто Золочів), другою – військова частина 3028 (місто Калинівка), третє місце посіла команда військової частини 4114 (місто Львів). 

Другого дня, не дивлячись на спекотну погоду, яка завдавала учасникам змагань неабияких перешкод, на військовому стрільбищі розгорнулись справжні військово-спортивні баталії. Команди, які в перший день показали кращі результати не хотіли поступатись один одному, і «тримали» результати на одному рівні. Але все ж таки зусиллям командної згуртованості та витривалості перемогу отримала команда військової частини 3028 (місто Калинівка), майже сім секунд невистачило команді Навчального центру (місто Золочів) до першого місця, двадцять шість секунд програла лідеру команда військової частини 4114 (місто Львів). 
Отже другий день змагань закріпив трійку лідерів, та визначив пріоритети. 

Призове місце мав визначити третій вид змагань - військово-спортивна естафета. Як правило найважчим у цьому виді є перекидування гумової покришки на 50 метрів, переніс дерев’яної колоди та штовхання автомобіля у складі команди. 

У цих вправах найсильнішими виявились львівські гвардійці військової частини 4114, дві десятих секунди не вистачило до першого місця військовослужбовцям із військової частини 3028 (місто Калинівка), і на третьому місці опинились вихованці Навчального центру (місто Золочів).

За результатами всіх трьох змагань, за сумою місць та часу, у першій групі, перше місце виборола команда 8-го полку оперативного призначення імені Івана Богуна (військова частина 3028, місто Калинівка), друге місце зайняла команда Навчального центру (військова частина 3007, місто Золочів), третє місце дісталось команді львівських гвардійців з військової частини 4114.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: