Фантастичне майбутнє. Найяскравіші прем'єри Токійського автосалону

Фантастичне майбутнє. Найяскравіші прем'єри Токійського автосалону

Mazda Vision Coupe

Фото: avtoblog.ua

25 жовтня у японському Токіо розпочався міжнародний автомобільний салон Tokyo motor show

Перші два дні двері центру Big Sight були відкриті для представників автомобільних брендів та преси. Охочі ж побачити новинки зможуть це зробити з 27 жовтня до 5 листопада.

Цьогорічний Tokyo motor show проводять 45-й раз. Захід проходить один раз у два роки. Салон - одна з найпрестижніших автомобільних подій нинішнього року. Він покаже, які автомобілі у майбутньому з'являться на вулицях міст.

Участь у цьогорічному заході беруть 153 компанії з 10 країн світу. Серед них Японія, Німеччина, Франція, Швеція, США і Канада. Вони представлять на салоні близько 70 нових моделей автомобілів. Загалом, Токійський автосалон - це мікс мотор-шоу у Франкфурті і Женеві.

Головний акценту цьогорічного салону - транспортні засоби наступного покоління. Вони оснащені модернізованими моторами, мають унікальні системи навігацій і функцій та максимально екологічно небезпечні.

У центрі уваги Tokyo motor show японські виробники (Mazda, Nissan, Toyota, Honda і Mitsubishi). Ці місцеві бренди мають чим здивувати відвідувачів заходу. Дивують не тільки серійними моделями, але і концепт-карами з технологіями майбутнього.

Так, Toyota Motor презентує прототип автомобіля Fine-Comfort Ride на водні. Запасу ходу вистачає на 1 тис. км. Крім того, компанія покаже прототип безпілотного автомобіля Concept-i. Nissan представить оновлену версію електромобіля Leaf, а Honda - авто з елементами штучного інтелекту. Бренд автомобілів преміум-класу Lexus - концептуальний безпілотний седан LS + Concept. А Mitsubishi виставив Позашляховик майбутнього e-Evolution.

Німецький бренд Volkswagen привіз на автосалон I.D.Buzz. Це - шоу-кар. Його вже показували в Детройті. Мобільна житлова кімната на вісім осіб- так характеризує виробник салон концепту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: