В Ірані триває виставка зброї на честь 40-річчя Ісламської революції

В Ірані триває виставка зброї на честь 40-річчя Ісламської революції
БПЛА Shahed-129 має радіус в 1240 миль при одній дозаправці

Іран представив декілька нових безпілотників

В Тегерані відкрилася виставка досягнень військово-промислового комплексу країни, де представлено до 560 одиниць озброєння. Про це пише ресурс UPI Defense.

Виставка триватиме до 11 лютого і присвячена 40-річчю Ісламської революції в країні. В тому числі на виставці представлена низка нових зразків озброєння. Мова йде про БПЛА Kaman-12, який може бути в повітрі до 10 годин і летіти зі швидкістю 124 милі на годину. 

БПЛА Shahed-129 має радіус в 1240 миль при одній дозаправці і може використовуватися як для спостереження так і для нанесення ударів. Безпілотник Saeqeh-2 має форму літаючого крила і нагадує зменшену копію американського стратегічного бомбардувальника В-2. Минулого року саме ці БПЛА використовувалися для нанесення ударів в Сирії.

Окрім того на виставці представили низку нових ракетних систем. Ракета Qassed-3 може тепер розміщуватися і на винищувачах і призначена для знищення повітряних цілей. Також була показана ракета Shahin для перехоплення інших ракет. Дану систему озброєння також інтегрували до іранських винищувачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: