Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 10 для всіх смартфонів

Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 10 для всіх смартфонів
Завантажити та встановити фінальний білд нової ОС можна на більш ніж 40 моделей фірмових мобільних пристроїв

Розробники прошивки MIUI 10 також побажали користувачам добре провести новорічні свята

Розробники Xiaomi повідомили про те, що вони випустили фінальну остаточну прошивку MIUI 10. Це означає, що випущена лічені години назад збірка прошивки MIUI 10 під номером 8.12.27 є останньою з усіх, які користувачі зможуть отримати до кінця 2018 року, пише iTechua.

Розробники запевняють, що новітнє програмне забезпечення виправляє ряд помилок, підвищує стабільність, а також додає кілька нових можливостей в Xiaomi Wallet. Крім того, було значно поліпшено додаток для зворотного зв’язку з розробниками.

Нова фінальна прошивка MIUI 10 для смартфонів Xiaomi отримала підтримку функції оплати UnionPay Touch, яка працює на базі платіжної системи Mi Pay. Дана система є, по суті, китайським аналогом Google Pay. Для її використання потрібно піднести телефон з модулем NFC до платіжного терміналу з підтримкою безконтактної оплати.

Розробники прошивки MIUI 10 також побажали користувачам добре провести новорічні свята, пообіцявши почати радувати новим ПЗ вже в 2019 році.

Завантажити та встановити фінальний білд нової ОС можна на більш ніж 40 моделей фірмових мобільних пристроїв. У деяких випадках нова прошивка може стати доступною не прямо зараз, а лише через кілька годин або днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: