74-річний екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер вп'яте одружився

74-річний екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер вп'яте одружився

Замість білої сукні наречена вибрала корейський національний костюм

Новій дружині Шредера 49 років

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер одружився на громадянці Південної Кореї Кім Со Йон. Для 74-річного Шредера цей шлюб став п'ятим, пише Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Новій дружині екс-канцлера 49 років, вона довгий час працювала перекладачкою. Відомо, що Герхард і Кім познайомилися в 2016 році на міжнародному форумі та почали зустрічатися ще тоді, коли обидва перебували в офіційному шлюбі. Зі своєю четвертою дружиною Шредер прожив 20 років, у пари народилося троє дітей.

Розписалися Герхард і Кім ще у травні, однак вирішили влаштувати свято для своїх друзів і близьких. Весілля відгуляли у фешенебельному готелі Adlon в центрі Берліна. Замість білої сукні наречена вибрала корейський національний костюм.

Свято відвідали президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер, екс-міністр закордонних справ ФРН Зігмар Габріель, колишні члени уряду Шредера. Прийшов на шлюбну церемонію і міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Кавушоглу. Чи запрошували президента Росії Володимира Путіна, якого вважають близьким другом Шредера, - невідомо.

Медовий місяць молодята проведуть у Німеччині, подорожуватимуть країною, відвідуючи різні місця. Таким було бажання новоспеченої фрау Шредер, хоч вона і досить давно мешкає у Німеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: