Головред «Еха Москви» сказав, кого підтримуватиме Кремль на українських виборах

Головред «Еха Москви» сказав, кого підтримуватиме Кремль на українських виборах

Венедиктов впевнений, що в Кремлі немає дуболамів

Венедиктов прокоментував заявив Путіна щодо неможливості співпраці із нинішньою українською владою щодо вирішення конфлікту на Донбасі

Проведенням виборів на окупованих територіях Донецької та Луганської областей Кремль пішов на «повне порушення» Мінських угод і дав зрозуміти, що за нинішньої влади в Україні конфлікт на Донбасі врегульовано не буде. Таку думку в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» висловив 17 листопада її головний редактор Олексій Венедиктов.

«Можна сперечатися, хто не виконує [Мінських угод], але хто точно порушує, то це історія. Я думаю, важливі не вибори «ЛНР» і «ДНР» а те, що [президент Росії Володимир] Путін сказав, що з нинішньою владою в Україні ми не просунемося нікуди. Беручи до уваги президентську кампанію, явний знак того, що Кремль підтримуватиме Юлію Тимошенко на президентських виборах», – заявив він.

Венедиктов додав, що внесення Тимошенко до санкційного списку РФ теж допоможе її електоральним шансам.

«Це дуже допомагає. Ви всі вважаєте, що вони дуболами, а вони урфін-джюси (герой казкового циклу про Смарагдове місто Урфін Джюс за допомогою чарівного порошку створив армію дерев'яних солдатів-дуболамів і захопив владу. – «Ред»), а не дуболами. Вони порошком її посипають», – підсумував головний редактор «Эха Москвы».

Раніше президент Росії Володимир Путін, незважаючи на численні пропозиції Києва проводити обмін заручниками, звинуватив Україну в небажанні це робити. Він також звинуватив українську владу у відсутності бажання врегулювати конфлікт на Донбасі.

«Ехо Москви» — російська цілодобова інформаційно-розмовна радіостанція. Зареєстрована 9 серпня 1990 року, перший ефір відбувся 22 серпня 1990 року.

10 серпня 2016 року «Ехо Москви» запитало читачів, чи повинна Росія напасти на Україну. В опитуванні, оприлюдненому на сайті радіостанції, читачів і слухачів просили відповісти на запитання «Чи варто Росії, після спроби теракту в Криму, вдарити по Україні?».

Контрольний пакет акцій ЗАТ «Ехо Москви» належить «Газпром-медіа холдингу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: