Хакери атакують сайти американських відомств, що працюють над ліками від коронавірсу

Хакери атакують сайти американських відомств, що працюють над ліками від коронавірсу
Чиновник не назвала країни, які ФБР підозрює в цих діях

Хакерські атаки на біофармацевтичну промисловість відбувалися і раніше, але наразі «вони активізувалися», - ФБР

Хакери декількох держав проникли в бази даних деяких американських установ, що працюють над виготовленням ліків від коронавірусу. Про це заявила заступник помічника директора Федерального бюро розслідувань США Тоня Югорец.

Вона виступила під час дискусії, організованої в форматі відеоконференції інститутом Аспена.

«Ми, безумовно, бачили розвідувальну діяльність і вторгнення до деяких із цих установ, особливо тих, які публічно заявили, що працюють над дослідженнями, пов'язаними з коронавірусом», - сказала вона.

Югорец зазначила, що факти хакерських атак на біофармацевтичну промисловість відзначалися і раніше, додавши, що «вони, безумовно, активізувалися під час нинішньої кризи».

Чиновник не назвала країни, які ФБР підозрює в цих діях.

Нагадаємо, раніше телеканал Fox News повідомив, що перша в світі людина, яка заразилася коронавірусом, працювала в лабораторії Інституту вірусології в китайському місті Вухань, де було зафіксовано спалах Covid-19.

Повідомляли також, що китайські журналісти, які висвітлювали спалах коронавірусу в місті Вухань, зникли після публікації низки викривальних репортажів.

До відома, у світі станом на 17 квітня зафіксовано 2 153 620 випадків захворювання 542 143 людини одужали і 143 844 померли від ускладнень, викликаних хворобою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: