У Вухані перерахували кількість смертей від коронавірусу з 1290 до 3869

У Вухані перерахували кількість смертей від коронавірусу з 1290 до 3869
У Вухані переглянули цифри померлих від коронавірусу

Цифри переглянули, оскільки точність даних про коронавірус в Китаї поставили під сумнів за кордоном

У китайському місті Вухань, де вперше було зафіксовано спалах Covid-19, влада перерахувала кількість смертей від вірусу з 1290 до 3869 осіб.

Про це повідомляє Dpa.

Зазначають, що кількість жертв коронавірусу була переглянута через пізні повідомлення медичних установ та через те, що деякі пацієнти з коронавірусом померли вдома, а лікарні були перевантажені на ранніх стадіях епідемії

«Реєстрація деяких випадків смерті була незавершеною. У звіті були повторення та помилки», – йдеться у повідомленні.

Цифри переглянули, оскільки точність даних про коронавірус в Китаї поставили під сумнів за кордоном, зокрема, у США, та китайські громадяни. Загальну кількість підтверджених випадків коронавірусу в Ухані було переглянуто з 325 інфікованих до 50 333.

Державне інформаційне агентство Сіньхуа процитувало муніципальний уряд Вухана, що останні перегляди були зроблені ««згідно із відповідними законами та правилами, а також принципом відповідальності за історію, людей та померлих».

Уряд заявив, що об’єднав дані з «усіх місць, пов’язаних з епідемією», включаючи клініки, лікарні, тимчасові лікарні, карантинні місця, громади, у яких було зафіксовано Covid-19, в’язниці, ізолятори, похоронні будинки та центри похилого віку.

Нагадаємо, раніше телеканал Fox News повідомив, що перша в світі людина, яка заразилася коронавірусом, працювала в лабораторії Інституту вірусології в китайському місті Вухань, де було зафіксовано спалах Covid-19.

Повідомляли також, що китайські журналісти, які висвітлювали спалах коронавірусу в місті Вухань, зникли після публікації низки викривальних репортажів.

В Україні станом на 9 ранку 17 квітня лабораторно підтверджено 501 новий випадок захворювання на коронавірус. Із них – 31 дитина та 91 медпрацівник. Протягом доби із діагнозом Covid-19 було шпиталізовано 156 людей. Померли дев’ятеро осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: