На денуклеаризацію Північної Кореї можуть піти роки - Трамп

На денуклеаризацію Північної Кореї можуть піти роки - Трамп
Президент США Дональд Трамп
Фото: Голос Америки

Держсекретар США Помпео планує наступного місяця свій черговий візит до Пхеньяна, де займатиметься підготовкою другого саміту між Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп, який раніше цього року вимагав від Північної Кореї швидко позбутися ядерної зброї, тепер заявляє, що на досягнення цього через переговори можуть піти роки.

«Думаю, що ми зможемо досягти чогось дуже важливого, але ми не граємо на час. Не має значення, якщо на це піде два роки, три роки чи п’ять місяців», - сказав Трамп 26 вересня на прес-конференції в Нью-Йорку.

Державний секретар США Майк Помпео планує наступного місяця свій черговий візит до Пхеньяна, де займатиметься підготовкою другого саміту між Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Нещодавно Помпео заявив, що переговори США з Північною Кореєю про ядерне роззброєння завершаться до січня 2021 року.

Як повідомляв «Главком», 12 червня Трамп і Кім провели історичну зустріч у Сінгапурі. За її результатами лідери США і Північної Кореї Дональд Трамп і Кім Чен Ин підписали спільну угоду, в якій зазначається, що Пхеньян буде працювати в напрямку повної денуклеаризації Корейського півострова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: