Внаслідок потужних опадів в Індії загинуло щонайменше 20 людей

Внаслідок потужних опадів в Індії загинуло щонайменше 20 людей

Внаслідок цього були обвалені кілька будинків

На індійське місто Мумбаї обвалились потужні опади. Внаслідок цього були обвалені кілька будинків, а 21 особа загинула. Про це повідомляє Сіньхуа.

У службі боротьби зі стихійними лихами при мерії Мумбаї заявили, що в неділю, 18 липня, в передмісті під поваленим деревом обвалився будинок, внаслідок чого загинули щонайменше 12 осіб.

Інше обвалення будівлі призвело до смерті як мінімум трьох мешканців, ще кілька людей опинилися під завалами.

Окрім того, зливи викликали підтоплення в місті, додає Сіньхуа. У деяких районах було перервано електропостачання, частково припинено залізничне сполучення.

Як повідомлялося, жертвами циклону Тауктає, що обрушився у травні на західну частину Індії (в тому числі на Мумбаї), стали понад сто осіб.

Нагадаємо, вранці у неділю, 18 липня, поліція землі Рейнланд-Пфальц повідомила, що число жертв повені в районах цієї землі зросло до 110. У поліції припустили, що кількість жертв буде ще більшою, оскільки сотні людей досі вважають зниклими безвісти.

Український президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним жертв руйнівних повеней на заході континенту.

Крім того, у Баварії через повінь оголосили режим надзвичайної ситуації.

Також руйнівні повені, що останнім часом нанесли серйозних збитків Німеччині, Франції, Бельгії та Нідерландам, частково зруйнували залізничні колії, що зʼєднували Німеччину із Чехією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: