Зеленський та Джонсон. Британські ЗМІ вибухнули промовистими фото

Зеленський та Джонсон. Британські ЗМІ вибухнули промовистими фото
Європа платить більші рахунки, а наші воїни – кров'ю 
фото з відкритих джерел

Світова спільнота демонструє підтримку Україні, яка бореться з країною-терористкою

Фото прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з президентом Володимиром Зеленським з'явилися на перших сторінках газет після візиту прем'єр-міністра до Києва, присвяченого Дню Незалежності України. Зокрема, видання The Independent вийшло із передовицею «Джонсон несподівано відвідує Київ».

Daily Telegraph – «Ми платимо більші рахунки, а Україна платить кров’ю». Газета акцентувала, що прем’єр-міністр закликає громадськість витримати кризу вартості життя, щоб підтримати Київ.  

Daily Express – «Борис: Щоб перемагати Путіна, ми повинні «витерпіти» біль через паливо. Стаття акцентує, що криза вартості життя – це жертва Британії, оскільки українці «платять кров’ю».

Пан Джонсон здійснив несподіваний візит до столиці Києва напередодні, 24 серпня, на День Незалежності України. Це був його третій візит до Києва з початку війни і майже напевно останній як прем'єр-міністр. Йому вручили Орден Свободи – найвищу нагороду України, яка може бути вручена іноземному громадянину.

Також Джонсон анонсував новий пакет допомоги Великобританії для України, який буде містити безпілотні розвідувальні та ракетні комплекси для Збройних сил України. 

The Guardian вийшла з матеріалом «Попередження про катастрофу на українській АЕС». 
Як стало відомо The Guardian, Росія розробила докладний план щодо відключення найбільшої в Європі атомної електростанції від енергосистеми України, що може призвести до катастрофічної відмови її систем охолодження.

The Times – «Британці мають заплатити ціну за Україну, заявив прем'єр-міністр».

Financial Times – «Бойовий клич. Україна обіцяє боротися до кінця».

El País – Зеленський: «Раніше ми говорили про мир, тепер ми говоримо про перемогу».

Інші видання публікували світлини маленьких патріотів-українців. Однак британська спільнота чітко продемонструвала, що підтримує Україну в протистоянні з країною-терористкою РФ. 

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон з нагоди Дня Незалежності України знову завітав до Києва. Він зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським та прогулявся Хрещатиком.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: