Аркадій Бабченко Журналіст

Пригожин – замовник вбивства журналіста Бабченка

Навіщо Пригожину згадувати людину, яка ніяк з ним не перетинається?

Начхати, що там із Росією є, відбувається, і буде

Євген Пригожин навів список «журналістоподібних істот». Петербурзький бізнесмен Євген Пригожин різко висловився про журналістів, які мають у Росії статус іноземних агентів.

«У Росії існує низка журналістоподібних істот. До них належать Коротков, Муратов, Венедиктів, а також особи типу Невзорова, Бабченка, Шендеровича та далі за списком. Пропоную їх систематизувати і надалі не називати їх журналістами, опозиційними чи неопозиційними, а створити під них неологізм – «журнапропедрень».

Дивись, яка фігня, собачко. Я нічого не пишу про Росію. Мені начхати, що там із Росією є, відбувається, і буде. Росія мене цікавить лише як сторона війни. Як тільки орки будуть викинуті за рів із крокодилами – мені абсолютно на*рати на Росію.

Я нічого не пишу про Пригожина. Ось взагалі нічого. Навіть не пам'ятаю, коли я згадував його востаннє. Здавалося б. Ні на інформаційному горизонті Росії, ні на інформаційному горизонті Пригожина мене немає. Я – персонаж, що не існує в їх інформаційному полі. Ми не перетинаємось.

Навіщо тобі згадувати людину, яка ніяк з тобою не стикається? Чому вона сидить у тебе в пам'яті? Ай, зовсім не палишся, друже. Це до питання: а ти певен, що твоє вбивство замовив Пригожин? Впевнений.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: