Олексій Голобуцький Заступник директора «Агентство моделювання ситуацій»

Російські пропагандисти почали шукати крайніх у ситуації з нападом на Україну?

Зраднику Царьову нахамив пропагандист Соловйов

Росіяни, не отримавши обіцяної перемоги за 3 дні, демонструють втому від всієї цієї історії

Хамський публічний наїзд Соловйова на зрадника Царьова – не просто зневага і злість. Це дуже схоже на пошук крайніх у всій цій ситуації з нападом на Україну, в результаті якого Росія «обороняється від НАТО».

Цілком ймовірно, що за деякий час той же Соловйов так само в прямому ефірі звинуватить в усьому конкретно донецьких – котрі зі своїми іграми в «ЛДНР» втягнули Москву в масштабний конфлікт з ЄС і США, підставили під зброю всього НАТО, спричинили ізоляцію і економічну кризу, а заодно кризу влади.

Адже росіяни, не отримавши обіцяної перемоги за 3 дні чи пару тижнів, демонструють втому від всієї цієї історії з загальною ненавистю, з мобілізацією, з санкціями, з закритими кордонами... І от їм прекрасно зайде отаке пояснення, хто насправді винен в усіх бідах: це донецькі наробили всілякого, Москва за них чесно вписалась як за «тожерусскіх» і змушена була посваритись з партнерами... А невдячні донецькі не оцінили. Тож Росія має всі підстави плюнути на них і вийти з війни.

В принципі, версія дійсно цілком може зайти. І навіть пом'якшити санкції, якщо при цьому Росія звільнить всі окуповані терени України. Хоча все одно задача з демонтажу (і денуклеаризації) Росії задля безпеки регіону і планети ніде не дінеться.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: