Михайло Гончар Президент «Центр глобалістики «Стратегія ХХІ»

Українцям варто сказати «Боже, бережи Королеву!»

Десантування з борту C-130 Hercules підрозділу якраз 16-ої десантно-штурмової бригади на полігоні в Україні під час вересневих навчань Joint Endeavour
фото: Михайло Гончар/Facebook

Дві новини з Туманного Альбіону, які підтримують віру в наших партнерів

Міністр закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс закликала Європейський Союз заблокувати сертифікацію газопроводу «Північний потік – 2».

Велика Британія може перекинути до України до 600 військовослужбовців 16-ої десантно-штурмової бригади на тлі загрози військового вторгнення Росії. Оперативна група готова розгорнутися на українській території в стислі терміни.

Зазначу, що на тлі бла-блаканини з Брюсселя та Берліна, позавчора невеликий британський підрозділ вже прибув на східний кордон Польщі на допомогу їй у протидії російській гібридній агресії, що здійснюється з території Білорусі. На відміну від паралітичного ЄС, Сполучене Королівство, позбувшись пут брюссельської бюрократії та німецького словоблуддя, діє активно та превентивно!

Нам, українцям, разом з поляками та литовцями варто завершити день словами: «God Save the Queen!»

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: