Наталя Лігачова Шеф-редактор проекта «Детектор медіа»

Діана Панченко – представниця російської пропаганди найгіршого розливу

Колишня ведуча проросійського телеканалу NewsOne Діана Панченко поїхала до окупованого Донецька
фото з відкритих джерел

Чи можна вважати Діану Панченко українською журналісткою?

Дивлюся я, що робить на окупованій території Донбасу деяка Діана Панченко, і думаю про те, що немає межі цинізму, на жаль, на лише у багатьох російських посіпак, а й у тих посіпак, хто за паспортом українці.

Панченко знімає в Маріуполі людей, запитує, хто винен у тому, що сталося, оминаючи питання про те, а хто напав на Україну 24-го лютого і тому подібне. Маніпуляція на маніпуляції. А ще вона вихваляється тим, що вона «перший український журналіст», яка знімає на окупованих територіях, і – що особливо мерзотно – перший, який бере інтерв'ю в українського полоненого.

С**а, ти не українська журналістка. Ти російська пропагандистка найгіршого розливу. Ти виїхала з України ще влітку, заїхала на окупований Донбас з Росіії, де, власне, і мешкаєш – за нашими джерелами, у Москві. Ти робиш зараз вонючий проект «по-богатому», грошей явно не шкодують ті, хто стоїть за тобою. Але ще не вечір, і колись ти відповідатимеш за все.

Ми з колегами точно розслідуємо й те, який фсб-шний проект за твоєю допомогою почали розкручувати, наші джерела називають імена добре відомих нам українських зрадників-втікачів, що теж беруть в цьому участь...

Про все дізнаємося і розповімо.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: