Зорян Шкіряк Радник глави МВС

Віктор Янукович: Заарештую кожного...

Правлячий режим - це ядерна суміш криміналу і прокурорсько-судівського свавілля

Все, що відбувалося останнім часом в Україні, починаючи з продажних, замовних судів над лідером опозиції Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та іншими політв'язнями, означає одне - влада антигуманна, антинародна, кримінальна. Ці люди не зупиняться ні перед чим, аби зберегти своє феодальне панування в країні. І кожен, хто сьогодні знаходиться в реальній опозиції до правлячого режиму, розуміє, що він може бути заарештованим в будь-який момент.

Бандитське побиття і знущання над Юлією Тимошенко в колонії, чергова «заказуха»в суді над Юрієм Луценком, обшуки у Карпачової і вчорашня спроба психологічного тиску на керівника виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександра Турчинова, шляхом виклику на допит з абсолютно «брєдового» приводу - це продовження тотальних політичних репресій проти інакомислячих.

Розуміючи, що об'єднана опозиція перемагає на парламентських виборах влада готова піти на будь-які крайні, незаконні заходи, щоб не допустити свого провалу. Нема сумнівів, що на кожного опозиційного політика чи активного громадянського діяча, що відкрито висловлює свою позицію щодо режиму і потенційно становить для них загрозу, вже давно заведені «зшиті» кримінальні справи. Залякування, цькування, шантаж - це їхні, типові для «братків», методи управління. І до цього потрібно бути готовим.

Сьогодні кожен патріот повинен розуміти, що немає двох опозицій, немає ніякої третьої сили. Є два шляхи: або з об,єднаною опозицією до демократичного шляху розвитку країни, або з Януковичем до повного фіаско України як держави. Тому всі «діячі», що говорять про, якийсь там, «вільний польот», є придатками ПР. Крапка.

Об'єднана опозиція відбулася як юридично, так і фактично. Саме це і лякає Януковича. Йому наплювати на міжнародну ізоляцію, йому наплювати на своє реноме в цивілізованому світі та і на людей йому, теж, наплювати. Ним керує страх. Страх перед Тимошенко, страх перед прийдешньою поразкою. Він піде на все, щоб утриматися при владі. Саме тому, саме зараз ми повинні максимально консолідувати свої дії і зусилля в рамках об'єднаної опозиції, для рішучої боротьби і перемоги, щоб не допустити остаточного розграбування і знищення України.

Час з,ясування особистих стосунків і непорозумінь закінчився. Потрібно разом зберегти і захистити державу.

Завтра, 12 травня, на Михайлівській площі відбудеться Форум об,єднаної опозиції. Маю надію, що він стане початком реального кінця правлячої кримінально-олігархічної хунти.

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: