Зорян Шкіряк Радник глави МВС

Пережили «прайд-парад» - переживемо і московський «поп-парад»

Можливі конфлікти під час «хресної ходи» УПЦ МП створять чергову, негативну для нас, телевізійну картинку для терористичних російських ЗМІ і будуть розтиражовані російськими пропагандистами на весь світ.

Увага! До так званої «хресної ходи» УПЦ МП ( РПЦ ) залишилось два дні. 
Закликаємо усіх представників проукраїнських і національно-патріотичних організацій та рухів, відкинути емоційну складову і ні в якому разі не стати ініціаторами можливих конфліктів, або силових протистоянь з учасниками цієї «хресної ходи»«! Це тільки створить чергову, негативну для нас, телевізійну картинку для терористичних російських ЗМІ і буде розтиражовано російськими пропагандистами на весь світ.

Це сценарій Кремля і проти України! 

Саме на такий розвиток подій у ФСБ сподіваються і саме цього домагаються. Ми не можемо цього допустити.

Маю надію, що всі адекватні люди це розуміють.

Ще раз підкреслюємо, що правоохоронними органами будуть задіяні всі необхідні сили і засоби задля недопущення будь-яких провокацій та спроб дестабілізації ситуації з боку антидержавних деструктивних сил. 

Отже, у разі виявлення провокаторів, або підозрілих осіб, негайно повідомляйте правоохоронців. 
Наразі, відповідні оперативні служби Нацполіції та СБУ контролюють ситуацію як зовні так і в середині «ходи». Нами здійснюються всі необхідні профілактичні заходи на упередження. 
До охорони громадського порядку буде залучено понад 4,5 тисячі поліцейських та бійців Нацгвардії. 
Відповідно до прийнятих рішень, будуть встановлені рамки з металошукачами та введено жорсткий паспортний контроль. Кожен учасник так званої «хресної ходи» УПЦ МП пройде через цей процес.

Наразі, нам потрібне суспільне розуміння ситуації і довіра один до одного.

Безумовно, ми не виключаємо можливих провокацій з боку агресивно налаштованих проросійських «вірян», але підрозділи МВС, Нацполіції, СБУ та Нацгвардії цілковито готові до усіх викликів. 

Наголошуємо, що в разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій, правоохоронці відреагують жорстко і адекватно, в рамках повноважень наділених їм Законами та Конституцією України. Тому, раджу остудити «гарячі голови» і не намагатися перевірити нас на міцність. 

Реакція буде миттєвою. Негайно отримають «по зубах», обличчям в асфальт і в кайдани.

Всі підрозділи Нацполіції та СБУ діють спільно, чітко і скоординовано. Жодні ворожі спроби розхитати ситуацію в Україні не пройдуть.

Наша головна задача - захист державних інтересів України, а також захист життя, прав і свобод мирних громадян.
І ми її виконаємо.
Отже, ніякої істерики в соцмережах, паніки і суєти! 
Тільки виваженість і холодний розум.
Ситуація знаходиться під повним контролем правоохоронних органів.

Пережили недавній «прайд-парад», переживемо і московський «поп-парад».

Ну, а всіх проукраїнських активістів я закликаю приєднатися до Хресної ходи УПЦ КП 28-го липня і стати поруч з Патріархом Філаретом. 
Особисто я, український греко-католик, з радістю візьму в ній участь і обов'язково буду поруч зі своїми православними братами і сестрами з УПЦ КП.
Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: