Юрій Луканов Журналіст

Дональд Трамп - політик, який не боїться називати речі своїми іменами

Трамп сварився з Ким Чен Ином, а в кінцевому підсумку той підібгав хвоста і приповз до американців

Представник Трампа Волкер називає війну на Донбасі війною, а не нейтральним словом конфлікт, як це робили німці і французи

Десь рік тому одна істерична американка зробила тут мені нерви що я ні фіга не розумію в американській політиці. Після того, як Трамп домігся підписання угоди з Ким Чен Ином я знову усвідомив , що в США такі ж політично заангажовані дурні, як і в нас. Вони не здатні оцінювати дії політиків безвідносно до своїх симпатій до них. 

Тим часом, нам тут легше. Ми можемо спостерігати зі сторони. І зберігати холодний розум, правда, багатьом під впливом американських ЗМІ це не вдається. Тим не менше. Трамп, звісно, хамовитий чоловік. Він ображає журналістів, опонентів тощо. Але, якщо прислухзатися до його риторики, то він і його команда називають речі своїми іменами. Якщо Іран всіх надурив і продовжує ядерні воєнні розробки, то він так і каже і не вдає, що там нічого не відбувається. І виходить з угоди, яку Тетеран порушує. Його представник Курт Волкер називає війну на Донбасі війною, а не нейтральним словом конфлікт, як це робили німці і французи. Він чітко заявляє про неможливість зняття санкцій без завершення війни на Донбасі і повернення Криму. На відміну від європейців, які напускають туману. 

Він сварився з Ким Чен Ином, а в кінцевому підсумку той підібгав хвоста і приповз до американців. А Трамп, ясна річ, дає зберегти йому обличчя і спілкується з ним уже шанобливо. 
Щось мені підказує, що подібне з Іраном станеться. 

До речі, так само Трамп поводиться з європейськими союзниками. На саміті НАТО він їх взув за те, що вони не виділяють зі свого бюджету 2 відсотки від ВВП на оборону. Його за це критикували. Але в чому він не правий? Була домовленість про такий процент. Чому Штати її виконують, а інші ні? Після чнатхненного копняка члени НАТО заворушилися і рушили в цьому напрямку.

По-моєму, все дуже ефективно, чітко і однозначно. Ну а що він там хамить комусь, або спав з порнозіркою скількись років тому, яка раптом вирішила проговоритися, то хай з цим американці розбираються і його власна дружина Меланія.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: