«Бив ногами по обличчю, в живіт та груди»: на дитячому майданчику чоловік жорстоко напав на дівчинку

«Бив ногами по обличчю, в живіт та груди»: на дитячому майданчику чоловік жорстоко напав на дівчинку

Поки інформації про те, ким є нападник і якими були мотиви його злочинних дій, немає

Фото ілюстративне

У 14-річної дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла

У Рівненській області ввечері 11 червня жорстоко побили на дитячому майданчику неповнолітню. У 14-річної дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла.

Як повідомили «Уніан» у комунальному підприємстві «Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», подія сталася 11 червня близько 22-ї години у селі Велика Омеляна поблизу Рівного.

Про неї медиків повідомила мама потерпілої. За її словами на її 14-річну доньку напав чоловік орієнтовно 35-річного віку.

«Бив ногами по обличчю, в живіт та груди», – зазначають у центрі з посиланням на слова матері дитини.

Прибувши на місце події бригада медиків виявила множинні осаднення на руках, ногах, животі та голові. Дівчинка скаржилася на біль по всьому тілу та запаморочення.

«Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла. Потерпілу транспортували для подальшого огляду у нейрохірурга в Рівненській центральній міській лікарні. Згодом пацієнтку переведуть у Рівненську обласну лікарню», – повідомляють у комунальному підприємстві «Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Поки інформації про те, ким є нападник і якими були мотиви його злочинних дій, немає. Наразі це з’ясовують поліцейські.

До слова, троє полісменів підуть під суд за побиття фермерів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: