У Маріуполі ще в п'яти осіб підозрюють коронавірус

У Маріуполі ще в п'яти осіб підозрюють коронавірус
Перший лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції в Донецькій області було зареєстровано увечері 18 березня у 52-річного жителя Маріуполя, який повернувся з Єгипту

П'ять тестів на коронавірус готуються для відправки з Маріуполя до Києва в єдину на сьогодні референс-лабораторію

У Маріуполі виявлено ще п'ять осіб з підозрами на коронавірусну інфекцію, відібраний у них біологічний матеріал готують для відправки до Києва.

Про це на вечірньому пресбрифінгу 19 березня заявила заступник Маріупольського міського голови Ксенія Сухова, повідомляє «Укрінформ».

«На сьогоднішній день у нас було відібрано і протестовано п’ять проб з міста Маріуполя. Один з них позитивний - було виявлено у пацієнта коронавірус, чотири результату тесту негативних. Ще п'ять тестів готуємо для відправки до Києва в єдину на сьогодні референс-лабораторію, яка робить таке тестування», - сказала Сухова.

Вона також зазначила, що стан хворого на коронавірус чоловіка задовільний, він отримує необхідне лікування, а всі, хто з ним контактував, на сьогодні здорові.

Як відомо, перший лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції в Донецькій області було зареєстровано увечері 18 березня у 52-річного жителя Маріуполя, який повернувся з Єгипту.

Як повідомляв «Главком», в Україні почалося інфікування коронавірусом всередині країни.

У МОЗ також заявили, що якщо буде відбуватися таке ж продовження зростання захворювання на коронавірус, то карантин в Україні буде подовжений на 100%.

Як відомо, у четвер в Україні кількість померлих від коронавірусу Covid-19 збільшилася до трьох осіб. 

Станом на вечір 19 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, три з них - летальні.

Зокрема, у четвер ввечері у Чернівецькій області коронавірус виявили ще у п’яти людей. Таким чином кількість інфікованих у регіоні зросла до 15.

Також повідомлялося про зараження в Івано-Франківській області. два випадки на Дніпропетровщині та у двох пацієнтів у Києві та Житомирі

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: