«Била вагітну в живіт». Колишні учасниці гурту «НеАнгели» почали публічно з’ясовувати стосунки

«Била вагітну в живіт». Колишні учасниці гурту «НеАнгели» почали публічно з’ясовувати стосунки
Після 15 років існування гурт НеАнгели розпався
фото з відкритих джерел

Слава розказала, що Вікторія її булила та провокувала на грубощі

Колишня учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська підтвердила, що била свою колегу Вікторію Сміюху. Однак і та розпускала руки. Загалом усі 15 років, що існував гурт, стосунки між учасницями були дуже поганими, зізналася Слава у програмі «Світське життя».

«Перша сварка була, це восьмий місяць вагітності, у машині. Була вона, мій колишній чоловік і кума. І це бачила не тільки я. Коли вона намагалася вдарити мене в живіт. Мій чоловік схопив її за ногу. Про це вона чомусь не каже», – заявила Камінська.

Слава розказала, що Вікторія її булила та провокувала на грубощі. Це відбувалося регулярно. Однак, на думку Камінської, колезі не варто було виносити сміття з хати та переводити конфлікт у публічну площину.

Слава Камінська каже, що теж отримувала стусани від колеги, але не виносила сміття з хатиСлава Камінська каже, що теж отримувала стусани від колеги, але не виносила сміття з хати

«П’ять чи шість разів я намагалася піти з гурту. Не можу терпіти тупість», – натякнула на не вельми видатні розумові здібності Вікторії Слава. Вона також додала, що часто на концертах відчувала «іспанський сором» за колегу.

Про примирення між «НеАнгелами» не може бути і мови, запевнила Камінська.

«Розмовляти можна з людиною, яка тебе розуміє. У якої мозок є», – підсумувала вона.

Раніше відома співачка та колишня учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська прокоментувала чутки про відносини з ексчленом правління «Нафтогазу» і колишнім депутатом-регіоналом Сергієм Кацубою.

Також заслужена артистка України Світлана Лобода, відома гучними скандалами, назвала Російську Федерацію «нашей страной».

До слова, Повалій в Іnstagram агресивно відповіла на звинувачення в своїх виступах в Росії і в окупованому Криму.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій 2012 року балотувалася до Верховної Ради другим номером Партії регіонів. Коли у лютому 2014 року в Україні сталася Революція гідності, Повалій їздила до Росії з концертами, виступала на концерті в Кремлі.

У травні 2014 року Повалій вийшла зі складу фракції Партії регіонів, восени того ж року її повноваження народного депутата були припинені, співачка фактично пішла з політики і поїхала до Росії.

До слова, за ці сім років Повалій іноді брала участь у концертах на телеканалі «Інтер».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: