Маріуполь: окупанти досі не дістали з-під завалів тіла всіх загиблих (відео)

Маріуполь: окупанти досі не дістали з-під завалів тіла всіх загиблих (відео)
У зруйнованих будинках досі мешкають люди
скрін з відео

Частину трупів обгризли собаки

Російські загарбники в одному із районів Маріуполя досі не прибрали частину трупів. Про це повідомляє радник мера міста Петро Андрющенко.

«Нові страшні знахідки. Лівобережжя. бул. Морський. Досі не достані трупи з-під завалів. Частину трупів просто обгризли собаки. За даними сусідів в будинку від чотирьох до шести загиблих на зараз», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупаційна влада не реагує, роблячі вигляд, що нічого не відбувається. А у зруйнованих сусідніх будинках досі мешкають люди.

«У таки самих руїнах. Без шансу на нормальне життя. Мраzота. Знаю – читаєте. Приберить по людські останки за адресою: б. Морський 14, 2 підїзд, 3-4 поверхи», – додав Андрющенко.

Увага! На відео присутні людські рештки.

Раніше повідомлялося, що окупанти в маріупольському драмтеатрі бетоном заливають тіла загиблих, а трупний запах намагаються усунути за допомогою хлорки.

Нагадаємо, триває 193-тя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Читайте також: Породілля із Маріуполя, фото якої облетіло увесь світ, тепер знущається над «азовцями»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: