На Донбасі збільшилась кількість вибухів - ОБСЄ

На Донбасі збільшилась кількість вибухів - ОБСЄ
ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості вибухів на Донбасі

Найбільше вибухів зафіксовано у Донецькій області

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 30 квітня 215 вибухів у Донецькій області та приблизно 45 - в Луганській. Про це повідомляється у звіті СММ від 1 травня.

На Донеччині СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 215), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 25 вибухів).

Більшість вибухів зафіксовано в районах на південний схід від н. п. Чермалик (підконтрольний Україні, 77 км на південь від Донецька), у межах 5 км від Донецької фільтрувальної станції (15 км на північ від Донецька), а також у районах на південний схід від н. п. Гнутове (підконтрольний Україні, 90 км на південь від Донецька).

У Луганській області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, тимчасом зафіксувавши більше вибухів (приблизно 45), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (10 вибухів).

Найчастіше порушення режиму припинення вогню фіксувалися в районах на схід, південний схід і південь від Попасної (підконтрольна Україні, 69 км на захід від Луганська), на південний схід від н. п. Муратове (підконтрольний Україні, 51 км на північний захід від Луганська), а також на північний схід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольний Україні, 60 км на захід від Луганська).

Нагадаємо, 1 травня окупанти на Донбасі 13 разів порушували режим тиші, поранені двоє бійців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: