Окупанти на Донбасі 17 разів порушили «режим тиші», постраждали двоє українських захисників

Окупанти на Донбасі 17 разів порушили «режим тиші», постраждали двоє українських захисників

Ворог обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів, з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї

Окупанти на Донбасі з початку доби 25 вересня 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого один український військовослужбовець дістав поранення і ще один - бойову травму.

Про це повідомляють у пресцентр Операції об'єднаних сил на сторінці в соцмережі Facebook.

«Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї... Протягом поточної доби внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил отримав поранення, ще один - бойове травмування», - йшлося на вечірньому брифінгу пресцентру ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики здійснили вісім обстрілів позицій об'єднаних сил:

чотири рази поблизу Мар'їнки з напрямків Трудівського та Олександрівки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Красногоровки з напрямку н. п. Старомихайлівки - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку н. п. Ужівки - з озброєння БМП і стрілецької зброї; неподалік н. п. Опитного з напрямку Спартака - з автоматичного гранатомета.

У районі відповідальності ОТГ «Північ» противник зробив дев'ять обстрілів позицій ОС:

неподалік Травневого з напрямку н. п. Доломітного - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; тричі неподалік н. п. Новолуганського з напряму Доломітного - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї; неподалік Південного з напряму «Шахта ім.Гагаріна» - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; поблизу н. п. Новотошківського з напрямку Донецького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Світлодарська з напрямку Лозового - з гранатометів різних систем; у районі н. п. Зайцевого - зі стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: