Ракетний удар по Харкову: щонайменше 25 поранених (фото)

Ракетний удар по Харкову: щонайменше 25 поранених (фото)
Удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі
фото: Харківська обласна прокуратура

Рашисти вдарили по Харкову двома балістичними ракетами «Іскандер-М»

У Харкові різко зросла кількість постраждалих внаслідок російського ракетного обстрілу центру міста цього ранку. На даний момент відомо вже про 25 поранених. Про це повідомив очільник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков.

Також є загиблий – 10-річний хлопчик.

Окупанти здійснили рано-вранці в п'ятницю ракетну атаку по Харкову, і удар прийшовся по центру міста, а саме по Київському та Основ'янському районах.

Вибухи в місті пролунали близько 6:46, і одразу після цього в області було оголошено повітряну тривогу.

Попередньо по Харкову рашисти вдарили двома балістичними ракетами «Іскандер-М».

Раніше мер Харкова Ігор Терехов повідомляв, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку – по житловому будинку.

Нагадаємо, 5 жовтня росіяни вдарили по кафе-магазину у селі Гроза Куп’янського району. Під час удару в кафе відбувався поминальний обід. 

Удар по селу Гроза став наймасованішим за кількістю загиблих в Харківській області з початку повномасштабного вторгнення терористів. Загинули близько 15% жителів населеного пункту. 

Пошукові роботи в селі Гроза Куп’янського району завершені. Поліція ідентифікувала 35 тіл загиблих в селі Гроза. Від удару Іскандером загинула 51 людина, у тому числі 8-річний хлопчик. Троє людей вважаються зниклими без вісти, а шестеро постраждалих перебувають в лікарні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: