«Укренерго» спростувало інформацію про обов'язкове відключення електрики вночі

«Укренерго» спростувало інформацію про обов'язкове відключення електрики вночі
В «Укренерго» назвали фейком інформацію про відключення електроенергії
фото: НЕК «Укренерго»

Енергосистема працює в нормальному режимі

НЕК «Укренерго» спростувала інформацію про обов'язкове відключення електроенергії після 23:00. У компанії заявили, що це фейк і закликали відповідально використовувати електроенергію. Про це повідомляється на сторінці «Укренерго» в Facebook.

«Важливо і терміново! У соціальних мережах і деяких ЗМІ поширюють фейки про те, що о 23:30 потрібно вимкнути всі прилади та до нуля знизити споживання в будинках. Нібито через підключення нашої електромережі до європейської системи», – йдеться в повідомленні.

В «Укренерго» зазначають, що саме так і працює ворог і ці заклики спрямовані на те, щоб завдати удару по українській енергосистемі.

«Укренерго» офіційно спростовує цю інформацію і заявляє, що енергосистема працює в нормальному режимі й буде працювати. Нічого вимикати не потрібно, і ніхто нікуди не підключається вночі!», – підкреслили у відомстві.

Українців закликали використовувати електроенергію відповідально і не вестися на провокації ворога.

Як раніше повідомлялося, енергосистема України три дні працюватиме ізольовано.

Раніше повідомлялося, що компанія «Укренерго» призначила дати триденного випробування Об'єднаної енергосистеми України (ОЕС) в умовах ізольованого режиму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: