Від рук російських окупантів загинули 19 рятувальників

Від рук російських окупантів загинули 19 рятувальників
Рятувальникам часто доводиться виконувати свою роботу під обстрілами
фото з відкритих джерел

П’ятеро співробітників ДСНС 17 березня отримали ордени «За мужність» ІІІ ступеню

19 українських рятувальників загинули внаслідок дій російських окупаційних військ, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«Ми рятуємо, а нас вбивають! 19 рятувальників загинули від рук російських окупантів», – ідеться в повідомленні ДСНС у Facebook.

Зокрема, один співробітник ДСНС загинув, ще один був поранений сьогодні, 17 березня, вдень внаслідок артилерійського обстрілу під час гасіння пожежі на території ринку в Харкові.

«Підрозділи ДСНС до гасіння певний час не залучалися в зв’язку з обстрілами. Станом на 19:00 внаслідок пожежі на території ринку (по всій площі), сталося розповсюдження вогню на приватні житлові будинки (кількість уточнюється). До гасіння залучено близько 70 осіб та 21 одиниць техніки ДСНС», – сказано в повідомленні.

Крім того, у ДСНС розповіли, що п’ятеро її співробітників 17 березня отримали ордени «За мужність» ІІІ ступеню від президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, у ніч на 17 березня путінські рашисти завдали удар по місті Мерефа Харківської області. Внаслідок обстрілу постраждала школа, в будівлі сталася пожежа.

Як повідомлялося, Харків тримає оборону, ЗСУ не відступлять ні на метр.

Напередодні ЗСУ відбили атаку на Харків.

Як відомо, рашисти зруйнували у Харкові 48 шкіл та понад 600 будинків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: