Відомий волонтер звернувся до Андрія Білецького через його відео, адресоване фанатським рухам

Відомий волонтер звернувся до Андрія Білецького через його відео, адресоване фанатським рухам
Андрій Білецький вважає, що випадок, за який Сергія Стерненка можуть арештувати - самообороною 

Казати, що прийдеш на суд, але при цьому поливати Стерненка брудом, потім сварити фанатів за те, що публічно підтримали Сергія - це не допомога йому, це допомога його ворогам, - Сініцин

Волонтер Роман Сініцин звернувся до лідера «Національного корпусу» Андрія Білецького через його відео, адресоване фанатським рухам, які підтримали активіста Сергія Стерненка.

«Казати, що прийдеш на суд, але при цьому поливати Стерненка брудом, потім сварити фанатів за те, що публічно підтримали Сергія - це не допомога йому, це допомога його ворогам і всі це розуміють», - написав волонтер на своїй сторінці у Facebook.

За словами Сініцина, «Стерненко відкрито бореться з росіянами, Аваковим, Портновим, Шарієм, Трухановим, сепаратистами, мусорами і ще купою мразоти». «Хіба це не наші з вами спільні вороги? В чому була проблема підтримати Сергія від початку? Чому він мав просити про підтримку? Чому після його прохання, його продовжили і далі продовжують поливати брудом?», - запитав він у лідера «Національного корпусу».

Волонтер дивується, чому Білецького дратує «медійний Стерненко» і купа лайків та підписників та «хайп навколо нього». «Йому медійність рекомендували та допомагали прокачувати я особисто та його друзі. Бо в ситуації коли проти тебе уже два роки підряд – цілий дивізіон російських, аваківських, портновських, ригівських ЗМІ, блогерів, експертів та просто ватних довбойобів - зрозуміло, що для того щоб відповідати, треба самому ставати медійним. Він грамотно вибудовує свій канал, бо це його єдина зброя», - написав волонтер.

Сініцин каже, що Стерненка «збираються закрити за 115 статті (умисне вбивство) під улюлюкання русні, а ви в цьому допомагаєте, чи не допомагаєте?»

Водночас, Сініцин написав, якщо він отримає відповідь на свої запитання, «у вигляді того, що когось приб’ють під під’їздом, вивезуть на сауну з вашою «метеослужбою» чи будуть явно провокувати ваші або афілійовані з вами люди, в тому числі і на майбутніх судах щодо Сергія – буде зрозуміло, що ви не з нами».

Волонтер розуміє, що через цей пост, «може прилетіти і йому і родині і оточенню. «Але тут я, у всьому вище написаному, перед собою чесний!», - написав Сініцин.

Як повідомлялося, лідера «Нацкорпусу» Білецького зачепила позиція ультрас «Динамо» у справі Стерненка (відео). Білецький записав відеозвернення, адресоване найперше «WBC Ultras Dynamo». За те, що ті ініціювали серію заяв від фанатських рухів на підтримку громадського активіста Сергія Стерненка.

Підкресливши, що вважає випадок, за який Сергія можуть арештувати, самообороною, пан Білецький навіть сказав, що прийде підтримати його у суді. Але додав при цьому, що його збентежила «напищена, пафосна реакція деяких футбольних середовищ» і найперше - «WBC Ultras Dynamo».

Нагадаємо, з заявами про готовність розпочати акції протесту в разі затримання Стерненка виступили 17 фанатських рухів.

До відома, Сергій Стерненко громадський активіст з Одеси. У 2018 році на нього тричі були скоєні збройні напади. Після перших двох епізодів Стерненко звертався до поліції з проханням надати державну охорону, але отримував відмову з формулюванням «відсутність загрози життю». Під час третього епізоду він смертельно поранив одного з нападників.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: