Захисники Маріуполя пояснили, для чого виходили до росіян із білими прапорами

Захисники Маріуполя пояснили, для чого виходили до росіян із білими прапорами
Захисники «Азовсталі» спростували черговий фейк
фото з відкритих джерел

Білі стяги використовували під час евакуації цивільних із «Азовсталі», причому обидві сторони

Українські захисники, котрі боронять «Азовсталь», спростували черговий фейк. Так, у деяких інтернет-джерелах поширилася інформація, що захисники Маріуполя вийшли до російських військових з білим прапором.

«Насправді ж, для реалізації плану евакуації цивільних, використовуються білі прапори обома групами. Так і цього разу, для евакуації громадян з території заводу «Азовсталь», обидві групи використовували такі стяги. Хочемо зауважити, що дана процедура проводиться вже вчетверте», – ідеться у повідомленні полку «Азов».

Раніше під час евакуації цивільних з «Азовсталі» у Маріуполі, російські війська порушили режим «тиші» і обстріляли автомобіль, загинув військовий, шестеро поранених.

До слова, Україна закликає «Лікарів без кордонів» допомогти врятувати захисників «Азовсталі». ЗА повідомленням британської розвідки, поки триває український опір на «Азовсталі» в Маріуполі, російські втрати зростають, а їхні оперативні плани на Донбасі зриваються.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що Кремль поставив перед своїми військами чітке завдання – «добити за будь-яку ціну» полк Нацгвардії «Азов» у Маріуполі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: