Зеленський відзначив державними нагородами 171 військовослужбовця

Зеленський відзначив державними нагородами 171 військовослужбовця
Зеленський відзначив державними нагородами 171 військовослужбовця
фото: president.gov.ua

Президент нагородив військових Збройних Сил України та Головного управління розвідки

Президент Володимир Зеленський підписав указ про нагородження 171 українського захисника. Про це глава держави сказав у своєму відеозверненні.

Президент відзначив державними нагородами 168 воїнів ЗСУ, та трьох військовослужбовців Головного управління розвідки.

«І перед записом цього вечірнього звернення вже традиційно я підписав укази про відзначення наших героїв державними нагородами України. 168 військовослужбовців Збройних Сил. І троє військовослужбовців Головного управління розвідки», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, у цьому ж відеозверненні президент наголосив, що Україна чекає від західних партнерів надання зброї, а також посилення санкцій проти агресивної Росії. Якщо цього не станеться, то це буде сигналом для РФ, що можна розпочинати нову криваву хвилю війни.

Також президент Володимир Зеленський підписав указ про нагородження 152 українських захисників, із них троє – посмертно.

Нагадаємо, у суботу, 2 квітня, президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 131 захисника України.

Також президент України Володимир Зеленський підписав указ про нагородження семи військовослужбовців Держслужби спецзв'язку та захисту інформації. Двоє з них були нагороджені вже посмертно.

Раніше стало відомо, що український прикордонник Роман Грибов, який прославився на увесь світ фразою про «російський воєнний корабель», отримав відзнаку «За заслуги перед Черкащиною».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: