Землетрус у Туреччині забрав тисячі життів, кадрові рішення Зеленського: головне за ніч

Землетрус у Туреччині забрав тисячі життів, кадрові рішення Зеленського: головне за ніч
фото: AFP

Триває 349-тя доба повномасштабної війни Росії проти України

Чотири області попали під обстріли, у Вовчанську горіла поліклініка, Зеленський знову анонсує кадрові зміни, а в Туреччині та Сирії сталися жахливі землетруси. «Главком» зібрав головні новини ночі проти 7 лютого.

Призначення керівників прифронтових регіонів

Зеленський анонсував кадрові зміни керівників обласних військових адміністрацій. Особливо це стосуватиметься прикордонних та прифронтових регіонів.

Жертви землетрусу

Світ сколихнула жахлива трагедія в Туреччині та Сирії. Потужні землетруси забрали житті понад 4 тис. осіб.

У штаті Нью-Йорк стався найсильніший землетрус за останні 40 років.

Європарламент готується до можливого візиту Зеленського

Європейський парламент готується прийняти Володимира Зеленського, якщо президент України зможе приїхати до Брюсселя для участі в саміті ЄС у четвер, 9 лютого. Через проблеми безпеки рішення може бути ухвалено лише в останній момент.

Лідери ЄС із 27 країн-членів зберуться 9 лютого на саміт у Брюсселі, що дозволить Зеленському зустрітися з усіма очільниками країн Євросоюзу за один день.

Ворог обстріляв у Вовчанську будівлю поліклініки

Окупанти продовжують завдавати удари по цивільній інфраструктурі України. Під час обстрілу у Вовчанську уламки пошкодили будівлю і дві автівки. Станом на зараз постраждалих або загиблих немає. 

Напруга між США та Китаєм через кулю-шпигун

Інцидент з китайським шпигунським аеростатом, який був помічений у небі США, ускладнює й без того непрості відносини між Вашингтоном і Пекіном. Однак у Білому домі й надалі вважають за необхідне посилювати діалог. Про це заявив координатор з питань стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі. 

У Вашингтоні переконані, що зараз не час для дискусій віч-на-віч, щоб обговорювати широкі дипломатичні питання. Очільник Держдепартаменту вирушить до Пекіна, коли для цього настане слушний момент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: