Чорний піар? Рекламу Садового «Наступний» розмістили біля входу на цвинтар

Чорний піар? Рекламу Садового «Наступний» розмістили біля входу на цвинтар
Біллборд Садового біля кладовища
Фото: Stepan Kushnir / Facebook

У Хмельницькому біля входу на старий цвинтар з’явилася реклама Садового

У Хмельницькому біля входу в старе кладовище розмістили політичну рекламу Андрія Садового. Про це пише видання «Форпост».

На вулиці Кам′янецькій, що у Хмельницьку, знаходиться старе міське православне кладовище ХІХ ст. І прямо біля входу піарники Андрія Садового розмістили два білборди із політичною рекламою мера Львова, який висунув свою кандидатуру у президенти України.

Фото-доказ опублікував користувач Facebook Степан Кушнір у себе на сторінці. В інтернеті такий піар вже охрестили чорним.

«На виборах завжди приймають участь мертві душі. От і їх теж агітують! Щоб докази були для НЗКА що всіх проінформували», «В мене була схожа реакція, коли я це побачила. Хотілося зробити допис - наступний на замовлення кіллеру? Але вирішила не робити зайву політичну рекламу відповідному лідеру партії», - коментують допис Степана Кушніра.

Нагадаємо, центр «Ейдос» проаналізував витрати політичних партій, які фінансувались із державного бюджету, за перше півріччя 2018 року. Вже другий рік поспіль найбільшу кількість коштів партії витрачають на пропаганду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: