Гнап заявив, що хоче стати єдиним кандидатом від «демократичного табору»

Гнап заявив, що хоче стати єдиним кандидатом від «демократичного табору»
Дмитро Гнап

Гнап зніме свою кандидатуру, якщо Садовий, Вакарчук та Гриценко висунуть єдиного кандидата

Висунутий для участі у виборах президента 2019 року кандидат від політичної партії «Сила Людей» Дмитро Гнап зніме свою кандидатуру, якщо Андрій Садовий, Святослав Вакарчук та Анатолій Гриценко висунуть єдиного кандидата. Водночас, він не заперечує, що й сам хоче стати цим єдиним кандидатом.

Про це він повідомив у коментарі Громадському.

В об'єднанні висунутого в президенти від «Об'єднання «Самопоміч» Андрія Садового, висунутого від партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та співака Святослава Вакарчука екс-розслідувач поки що сумнівається — «мріємо, але думаємо, що дива в реальному житті бувають рідко».

Проте додає, якщо до першого туру виборів перераховані кандидати визначаться з єдиним лідером, він знімає свою кандидатуру.

Також він не заперечує, що й сам хоче стати кандидатом від «демократичного табору» — «хотілося б зробити все для цього».

Гнап зазначив, що 2,5 мільйони гривень на внесок для участі у виборах збиратиме лише через фандрейзингову компанію, інших варіантів не розглядає.

Рішення з'їзду партії «Сила Людей» про своє висунення колишній журналіст називає несподіваним. За словами Гнапа, він є членом партії з почату грудня 2018 року.

Нагадаємо, чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року. Передвиборна кампанія почалася 31 грудня. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація. До 9 лютого 2019 року буде оголошений остаточний список претендентів на посаду глави держави.

 До вашої уваги: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: