Менше половини нардепів відвідали засідання Ради у вересні - КВУ

Менше половини нардепів відвідали засідання Ради у вересні - КВУ
Ілюстративне фото

Офіційно депутати пропустили засідання Ради з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження

Менше половини депутатів відвідали всі засідання Верховної Ради у вересні, підрахував Комітет виборців України.

Згідно з повідомленням, на всіх засіданнях були присутні 43% парламентарів (180 із 423).

За даними письмової та електронної реєстрацій, 10 депутатів не були на жодному засіданні, серед них – Євген Мураєв, Дмитро Ярош, Лев Підлісецький та Юрій-Богдан Шухевич. Також у Раді не з’являлися Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, які, за даними української влади, покинули України.

Також не відвідували засідання В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою.

Найбільше депутатів, які не були присутні на засідання, – у групах «Воля народу» та «Відродження», а також у фракції партії «Опозиційний блок».

Відповідно до підрахунків Комітету виборців України, найвищі показники відвідування в «Радикальної партії Олега Ляшка» та «Блоку Петра Порошенка».

У КВУ зазначають, що найбільше депутатів були присутні на пленарному засіданні 20 вересня, коли призначали нових членів Центральної виборчої комісії. На момент голосування в залі були відсутні лише 39 депутатів, що є найкращим показником за цей рік.

Як раніше повідомляв «Главком», третина фінансових законопроектів, поданих народними депутатами ВР VIII скликання, є нереальними до виконання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: