Офіс президента відповів Трампу на заклик віддати Крим 

Офіс президента відповів Трампу на заклик віддати Крим 
Тимчасово окупований півострів готується повернутися додому
Уніан

Подоляк радить  не шукати виправдання нелюдам 

Заява колишнього президента США Дональда Трампа про територіальні постуки України заради «миру» є російською пропагандою. Тому не треба виправдовувати нелюдів. Про це повідомляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

«РФ не напала б на Україну, якби та відмовилася від НАТО й Криму!» – абсурдний ru-пропагандистський штамп, який повторюють деякі західні політики. Навіщо? Напала тому, що хоче нищити Україну, вбивати дітей, лякати Європу своєю жорстокістю. Не треба шукати виправдання нелюдам», – написав Подоляк.

Нагадаємо, напередодні експрезидент США Дональд Трамп в інтерв'ю The Clay Travis & Buck Sexton Show заявив, що президенту України Володимиру Зеленському варто було «відмовитися від ідеї обов'язкового вступу України до НАТО» і «визнати Крим російським», і нібито в такому випадку війни не було.

«Тоді вони мали б країну» заявив Трамп, стверджуючи, що російський диктатор Володимир Путін нібито «був готовий домовлятися з українською владою» за таких умов. 

На думку 45-го президента США, накопичення Росією військ біля кордону з Україною виявилося ефективною переговорною тактикою. Трамп також припустив, що і сьогодні можна досягти мирної угоди з Росією, але зробити це набагато складніше, ніж до 24 лютого.

Варто відзначити, що, перебуваючи на посаді президента США, Дональд Трамп не закликав Україну визнати окупацію Криму і скасувати взятий курс на вступ до НАТО.

Тим часом у тимчасово окупованому Криму люди готуються до повернення під контроль України. 

Як раніше повідомлялося, в окупованому Криму партизанський рух поширює проукраїнські листівки і обіцяє ворогам помсту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: