Вибори президента та Верховної Ради: Ярош зробив заяву

Вибори президента та Верховної Ради: Ярош зробив заяву

Ярош закликає націоналістів змістись у центр політично

Фото: apostrophe.ua

Ярош натякнув, що підтримуватиме Руслана Кошулинського на виборах президента

Командувач «Української добровольчої армії» Дмитро Ярош заявив про необхідність об’єднаного походу націоналістів на майбутніх виборах президента та парламенту. За його словами, націоналістам треба визначитись із єдиною кандидатурою на головний пост в країні.

«Під час політичної війни «всіх проти всіх» націоналістам треба об’єднатися і виставити одного кандидата у президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради», - написав він у Facebook зранку у понеділок.

Ярош відзначив, що сам він не має наміру балотуватись на пост президента і схвально відгукнувся про відмову лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока від походу за булавою.

«Вважаю пропозицію партії «Свобода» про висунення Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій логічною і прийнятною», - відзначив він.

Лідер «УДА» також звернувся до націоналістів із закликом «розширити політичний фронт до право-центристського і перемогти заради України».

Нагадаємо, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок відмовився від участі в майбутніх президентських виборах. Натомість він пропонує висунути єдиним кандидатом від усіх націоналістичних сил колишнього віце-спікера ВРУ Руслана Кошулинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: