Війна для Порошенка стає платформою для політичного стрибка - Безсмертний

Війна для Порошенка стає платформою для політичного стрибка - Безсмертний
Роман Безсмертний

Безсмертний не бачить у Порошенка шансів переобиратися на другий термін

Президент Порошенко може ввести воєнний стан, якщо це дозволить йому переобратися на другий термін. Таку думку висловив в ефірі телеканалу ZIK український політик, екс-віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний.

Безсмертний наголосив на тому, що ключовими для України сьогодні є три питання: мир, безпека та добробут. «На сьогодні Порошенко обрав дорогу війни. Якщо людина хоче миру, вона має забезпечити існування армії, вирішувати соціальні та безпекові питання. Коли людина говорить про війну, то в результаті вона не досягає жодного з цих факторів. Цей шлях Порошенко обирає тому, що обіцяний на виборах 2014-го швидкий мир не було досягнуто, тому війна стає платформою для політичного стрибка», - сказав він.

Відповідаючи на питання, якщо ситуація для Порошенка буде загрозливою, чи введе він воєнний стан, Безсмертний сказав: «Допускаю, що це можливо. Я не бачу у нього шансів переобиратися на другий термін. Переконаний, що він і сьогодні розглядає це як один із можливих варіантів. В тому числі, щоб зберегти за собою повноваження».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: