Вже не матюкається: Москаль продовжує критикувати Супрун

Вже не матюкається: Москаль продовжує критикувати Супрун

Публічний скандал набирає оберти

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не збирається вибачитися за різке висловлювання на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я не вибачусь. Першою повинна вона вибачитися. Вона сказала, що ми контрабандисти, що ми незаконно завезли (вакцину від кору з Угорщини - Ред.), що лікарі відмовляються використовувати. Щотижня дається в МОЗ «листочок» - наявність вакцин та скільки в залишку. Якщо МОЗ нам нічого не давав, це було видно, що на момент її заяви з 8 тис. доз в залишку залишалося всього 300 доз. Ну так вибачте, куди поділися інші?», - питає губернатор.

«Ця медична реформа, як у нас в горах кажуть гуцули, губна помада для губ, а медична реформа від Супрун до с*аки. Так народ говорить. Де вона була? Покажіть, в якому селі? Чому я повинен перед нею вибачатися? Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять», - відзначив Москаль.

Нагадаємо, 22 лютого Москаль з трибуни Закарпатської ОДА нецензурно висловився на адресу в. о. мінрістра охорони здоров'я. Причиною конфлікту стали проблеми з поставками вакцини від кору.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вимагає від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля вибачень за образи на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Після чого Москаль заявив, що вибачатися не буде, а Супрун порадив звертатися до суду, якщо вона образилася.

Як відомо, у січні на Закарпатті почався спалах кору в деяких районах області. Через це закривалися школи та дитсадки. В регіоні не вистачало вакцин для щеплень, і у МОЗ запевняли, що направлять на Закарпаття 10 тисяч вакцин від кору

Втім вакцини від МОЗ довелося чекати досить довго, тому Москаль замовив вакцини в Угорщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: