Адвокати України закликають нардепів підтримати законопроект про реформу адвокатури

Адвокати України закликають нардепів підтримати законопроект про реформу адвокатури
Правозахисники зазначили, що, незважаючи на тиск і погрози, вони заявляють про свою підтримку законопроекту і наголошують на необхідності його прийняття якомога швидше

У відкритому листі адвокати заявили, що їм заборонили виступати на підтримку законопроекту під страхом позбавлення професії

Адвокати у відкритому листі закликали народних депутатів підтримати законопроект про реформу адвокатури. Про це повідомляє «Судово-юридична газета».

У відкритому листі адвокати заявили, що їм заборонили виступати на підтримку законопроекту під страхом позбавлення професії.

«Не вірте тому, що практикуючі адвокати проти законопроекту №9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», - йдеться в листі.

Правозахисники зазначили, що, незважаючи на тиск і погрози, вони заявляють про свою підтримку законопроекту і наголошують на необхідності його прийняття якомога швидше.

Нагадаємо, раніше рада адвокатів України визначила дату проведення з'їзду. Відзначається, що з'їзд орієнтовно відбудеться в Києві. Він присвячений обранню двох членів Вищої ради правосуддя і одного члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Як повідомлялося, законопроект про адвокатуру №9055 слід негайно ухвалити - спецпредставник генсека Ради Європи в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: