Московський суд призначив дати для розгляду апеляцій адвокатів українських моряків

Московський суд призначив дати для розгляду апеляцій адвокатів українських моряків
Лефортовський районний суд Москви в липні продовжив арешт українських моряків на три місяці

Апеляції від адвокатів українських моряків розглядатимуть 21 серпня об 11.00 та 14.00

У РФ Московський міський суд призначив розгляд апеляційних скарг адвокатів третьої і четвертої груп військовополонених українських моряків. Про це повідомив адвокат Микола Полозов на своїй сторінці у Facebook.

За словами Полозова, судові засідання Московського міського суду з розгляду апеляційних скарг захисту на постанови Лефортовського районного суду про продовження терміну утримання під вартою відбудуться щодо третьої групи військовополонених українських моряків - Андрія Артеменка, Віктора Беспальченка, Володимира Варімеза, Владислава Костишина, Олега Мельничука, Василя Сороки і Сергія Чуліби - 21 серпня об 11:00.

«Стосовно четвертої групи військовополонених українських моряків - Юрія Без'язичного, Юрія Будзила, Володимира Лісового, Богдана Небилиці, Євгенія Семидоцького і Андрія Ейдера - розгляд апеляцій відбудеться у Московському міському суді 21 серпня о 14:00», - написав адвокат.

Раніше Полозов повідомив, що Московський міський суд призначив розгляд апеляційних скарг захисту військовополонених українських моряків другої групи - Володимира Терещенка, Андрія Шевченка, Романа Мокряка, Андрія Оприска, Сергія Цибізова - на 16 серпня о 14:00.

Як повідомлялося, Лефортовський районний суд Москви в липні продовжив арешт українських моряків на три місяці.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів «Бердянськ» і «Нікополь» і рейдового буксира «Яни Капу», що здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі. Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: