Яценюк заявив, що Україна пам’ятатиме сьогоднішнє слово Туска, виголошене українською мовою

Яценюк заявив, що Україна пам’ятатиме сьогоднішнє слово Туска, виголошене українською мовою

Це був виступ видатного друга нашого народу і визначного європейського лідера, - лідер партії «Народний фронт»

Лідер фракції «Народний фронт» Арсеній Яценюк вважає, що сьогодні Дональд Туск виголосив у Верховній Раді України історичну промову. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, йдеться на партійному сайті.

Як відзначив Яценюк, це був виступ видатного друга нашого народу і визначного європейського лідера.

«Україна пам’ятатиме сьогоднішнє слово Дональда Туска, виголошене українською мовою», - наголосив лідер партії «Народний фронт».

За словами Яценюка, від імені Європейського союзу Дональд Туск склав шану українським героям, які дали світові великий приклад нескореності та боротьби за свободу.

3_05

«У його виступі чітко прозвучало ясне бачення нашого європейського майбутнього. Дякую президентові Європейської Ради за підтримку та відданість Україні», - подякував політик.

Також Яценюк поінформував, що провів зустріч з Дональдом Туском, під час якої йшлося про майбутні випробування в українському та загальноєвропейському політичному житті, оскільки цього року в нашій державі - вибори президента і парламенту, а в ЄС - вибори до Європейського парламенту.

2_14

«За останні п`ять років Україна не лише встояла проти прямої російської агресії. Україна не лише розпочала та здійснила багато далекосяжних внутрішніх змін. Україна виявила силу і здатність бути справжньою опорою сучасної Європи», - написав Яценюк.

«Немає Європи без України», сказав сьогодні Дональд Туск. Це - великі слова», - підкреслив лідер партії «Народний фронт» і додав: «Україна - це ключ до майбутнього Європи».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: