ДТЕК створив запас обладнання на випадок нових російських обстрілів – гендиректор Тімченко

ДТЕК створив запас обладнання на випадок нових російських обстрілів – гендиректор Тімченко
ДТЕК забезпечив свої теплоелектростанції та шахти резервними джерелами живлення
фото: ДТЕК

ДТЕК інвестував 20 млрд грн у підготовку до опалювального сезону

В рамках підготовки до зими Група ДТЕК інвестувала 1,3 млрд гривень у формування запасу обладнання на випадок нових російських обстрілів.

Про це в ході Київського міжнародного економічного форуму заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

«Ми зробили і зробимо все можливе, щоб не дати ворогу занурити нас в темряву. Для цього ми сформували запас критичного обладнання на суму в 1,3 млрд грн, щоб відновлюватись у разі нових обстрілів», – сказав він.

Тімченко додав, що ДТЕК також забезпечив свої теплоелектростанції та шахти резервними джерелами живлення. Для цього компанія придбала понад 200 потужних генераторів.

«Як і рік тому вся енергетична галузь має згуртуватись. Тільки об'єднавшись ми пройдемо наступну зиму та не дамо ворогу занурити нас у пітьму», – наголосив очільник ДТЕК.

Нагадаємо, ДТЕК інвестував 20 млрд грн у підготовку до опалювального сезону. Зокрема 7,4 млрд грн – у видобуток вугілля для ТЕС та 3,9 млрд грн – у ремонти електростанцій.

Раніше повідомлялось, що ДТЕК станом на початок жовтня завершив ремонт 16 з 19 запланованих енергоблоків ТЕС до початку опалювального сезону. Готовність теплової генерації компанії сягає 84%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: