У Києві обмежать рух на Кільцевій дорозі

У Києві обмежать рух на Кільцевій дорозі
фото: Київська міська державна адміністрація

Через дорожні роботи буде обмежений рух транспорту на двох смугах у кожному напрямку

Капітальний ремонт на Кільцевій дорозі від виїзду з міста Вишневого до Жулянського шляхопроводу триватиме від середи, 27 вересня, до 1 грудня. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

«Через дорожні роботи буде обмежений рух транспорту на двох смугах у кожному напрямку. Також буде закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (в сторону Одеської площі)», – йдеться у повідомленні.

Комунальна корпорація «Київавтодор» перепрошує громадян за тимчасові незручності та просить враховувати зміни під час планування маршруту.

Раніше стало відомо, що влада Києва хоче у майбутньому різко підвищити вартість проїзду у громадському транспорті, а також розвивати екологічно чистий транспорт – тролейбуси, які мають ходити з Києва до області.

До слова, нещодавно команда застосунку для пошуку оренди квартир зі штучним інтелектом Bird опублікувала карту житла у Києві та передмісті за допомогою якої можна порівняти ціни, та зрозуміти, де жити вигідніше.

Нагадаємо, у зв’язку зі збільшенням температурного режиму та з метою запобігання пошкоджень дорожнього покриття, влада столиці вводила тимчасове обмеження на рух великовагових вантажних транспортних засобів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: