100 тисяч ПЛР-тестів, які закупив Ярославський за $850 тис, прибули в Бориспіль

100 тисяч ПЛР-тестів, які закупив Ярославський за $850 тис, прибули в Бориспіль
Ще $1,15 млн Олександр Ярославський перерахував за 50 апаратів штучної вентиляції легенів, які будуть доставлені в Україну з Німеччини найближчим часом

Минулого тижня Ярославський повідомив, що з $2 млн, що виділені ним на протидію епідемії, $850 тис. перераховані за поставку ПЛР-систем

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» (Київ) здійснив посадку літак ще з 100 тисячами ПЛР-тестів для діагностики коронавіруса, які за активного сприяння китайського мільярдера Джека Ма зміг закупити для України власник та президент DCH Олександр Ярославський.

Минулого тижня Ярославський повідомив в ефірі «24 каналу», що з $2 млн, що виділені ни на протидію епідемії, $850 тис. перераховані за поставку 100 тисяч ПЛР-систем. Саме ця партія високоточних лабораторних тест-систем прибула сьогодні, 2 квітня, з Китаю через Стамбул. «Це допомога нашого друга Джека Ма», - зазначив бізнесмен.

Також ще $1,15 млн Ярославський перерахував за 50 апаратів штучної вентиляції легенів, які будуть доставлені в Україну з Німеччини найближчим часом. За інформацією ЗМІ, це унікальні терміни для нинішнього стану ринку медичної техніки, коли всі потужності в світі завантажені, а заводи обіцяють поставку не раніше травня-червня.

Усі закупівлі товарів медпризначення по лінії Олександра Ярославського здійснюються за цінами виробників, проміжні ланки в ланцюжку поставок на цих партіях товару не заробляють. «Це його категорична умова. Олександр Владиленович сказав: «У такий час на таких речах ніхто заробляти не буде», - повідомила пресслужба бізнесмена.

Нагадаємо, що 24 березня Україна вже отримала 1-у партію ПЛР-тестів від Джека Ма за сприяння Ярославського. 5 000 тест-систем зі складу поставки прибули до Харківської області. Бізнесмен тоді попросив місцеву владу «професійно розпорядитися» закупленими тестами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: