Ярославський привіз у Харків лабораторні ПЛР-тести

Ярославський привіз у Харків лабораторні ПЛР-тести

ПЛР-тести абезпечують найбільш високу точність діагностики і застосовуються в лабораторних умовах

Сьогодні до Харкова прибули тести на кор-рус, про постачання яких Олександр Ярославський, власник і президент DCH, домовився з китайським мільярдером Джеком Ма.

Також стало відомо, які саме тести прибули в місто. Йдеться про ПЛР-тести, які забезпечують найбільш високу можливу точність діагностики і застосовуються в лабораторних умовах.

На думку вчених-вірусологів, ПЛР-аналіз є золотим стандартом для діагностики кор-русної інфекції. За допомогою спеціального імунофлюоресцентного аналізатора взяті у пацієнтів зразки досліджуються на предмет наявності в них специфічного для кор-русу N-антигена. По суті, тест-система – це пластикова касета, яка запечатується в індивідуальний пакет, у комірках якої проводиться аналіз.

Олександр Ярославський так прокоментував цю подію: «Я виконав свою обіцянку Президента України та передав від сім'ї Ярославських $2 млн на закупівлю товарів медичного призначення. У Харків доставили безцінні в сьогоднішніх умовах найточніші тести на кор-рус. Ми змогли мобілізувати харківський бізнес і зібрати серйозні гроші на підтримку медицини. Тобто прийняті найважливіші заходи екстреного реагування для захисту нашого регіону. Далі – особливо в умовах оголошеної надзвичайної ситуації – справа, насамперед, за місцевою владою».

Бізнесмен також додав, що продовжує тримати ситуацію на контролі і при необхідності готовий підключатися по мірі надходження запитів органів державної влади.

Як повідомлялось, уночі 23 березня борт привіз в Україну два види тестів: для полімеразної ланцюгової реакції та 250 тисяч тестів для експрес-діагностики. Крім того, доставлено медичні маски різного ступеня захисту, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби, необхідні для боротьби з поширенням COVID-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: