ОГХК: проведено зміну керівництва Вільногірського гірничо-металургійного комбінату через підозри в корупції

ОГХК: проведено зміну керівництва Вільногірського гірничо-металургійного комбінату через підозри в корупції
Фото umcc-titanium.com

ОГХК є одним з найбільших виробників титанової сировини у світі

В АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» змінили трьох керівників Вільногірського гірничо-металургійного комбінату. Директора підприємства та його заступників з комерції та безпеки звільнили через грубе порушення трудових обов'язків і можливих корупційних ризиків.

Новим директором підприємства призначено Володимира Криштоп, повідомили в прес-службі АТ «ОГХК».

«Напередодні приватизації підприємства нам вкрай необхідно, щоб всі департаменти «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії» працювали злагоджено, заради єдиного загального результату. Якщо немає розуміння і довіри, то і цілі не досягнемо. Розуміючи це, ми прийшли до спільного рішення правління – провести кадрові зміни на Вільногірському філії. Новим керівником призначений Криштоп Володимир. Це людина з відмінним досвідом управлінця і надійною репутацією», – повідомив т.в.о. голови правління АТ «ОГХК» Артур Сомов.

Підставою для звільнення стали грубі порушення трудових обов'язків керівника підприємства (Прокопенка О.І.), заступника керівника з комерції (Золотоноші К.М.) та заступника керівника з безпеки (Баранника М.М.).

Відзначимо, ОГХК є одним з найбільших виробників титанової сировини у світі. У структуру ОГХК входять Іршанський ГЗК і Вільногірський ГМК. Фонд державного майна назвав ОГХК одним з перших в черзі на приватизацію в 2021 році. Завдяки очищенню підприємства від корупційних схем і розкриття інформації про це активі, Фонд держмайна констатує високу зацікавленість з боку потенційних інвесторів, більшість з яких іноземні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: