Яценюк і Омелян оглянули хід реконструкції мосту на Житомирщині

Яценюк і Омелян оглянули хід реконструкції мосту на Житомирщині
Яценюк і Омелян оглянули хід реконструкції мосту на Житомирщині

Міст не ремонтувався 54 роки

 У суботу, 10 листопада, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк та Міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянули хід ремонту мосту через річку Тетерів у Радомишлі на Житомирщині.

Яценюк підкреслив, що міст у Радомишлі не ремонтувався жодного разу з моменту зведення - уже 54 роки. Питання його реконструкції - дуже важливе, адже «стосується 25 тисяч людей в місцевій об'єднаній територіальній громаді».

Лідер «Народного фронту» нагадав, що під його головуванням уряд 2014 року включив Радомишлівський міст до переліку об`єктів капітального ремонту.

Після вступу в дію з початку 2018 року закону про створення Дорожнього фонду, ухваленого 2016 року завдяки зусиллям Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, представника партії «Народний Фронт» в Уряді, та народним депутатам фракції «Народний фронт», вдалося розпочати реконструкцію та ремонт таких проектів. Арсеній Яценюк зазначив, що реконструкція мосту має бути завершена до грудня 2018-го.

Лідер «Народного фронту» зазначив, що такі проекти, крім усього, - це і створення робочих місць. Він розповів, що поспілкувався з працівником, залученим до реконструкції Радомишлівського мосту, і той розповів, що отримує 10 тисяч гривень за 15 робочих днів.

«Тобто це гроші, які йдуть на інфраструктуру в маленьких містах, створення робочих місць і заробітну плату для людей. І тоді люди розуміють, навіщо вони платять податки, навіщо обирають народного депутата, який працює в цьому окрузі», - сказав Арсеній Яценюк.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що цьогоріч в дорожнє будівництво напряму з Дорожнього фонду було інвестовано близько 32,6 мільярда гривень. Реконструкцію Радомишлівського мосту він назвав «промовистим кроком»: «За чотири місяці ми робимо те, що планувалося десятиліттями і не робилося. 230 метрів мосту за 20 мільйонів гривень – це наддешева ціна. І в грудні цей міст буде вже слугувати як мешканцям ОТГ, так само і всім громадянам України, які будуть безпечно, без ризику для свого здоров'я, без ризику для свого транспорту перетинати річку Тетерів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: