Знаменитий німецький тренер вимагає від УЄФА розібратися з «ПСЖ» і «Манчестер Сіті»

Знаменитий німецький тренер вимагає від УЄФА розібратися з «ПСЖ» і «Манчестер Сіті»
Юрген Клопп
Фото взяте з сайту kommersant.ru

Юрген Клопп впевнений, що фінансовий «фейр-плей» повинен дотримуватися всіма без винятку

Інформація про те, що голова ФІФА Джанні Інфантіно покривав фінансові махінації «ПСЖ» і «Манчестер Сіті» у той час, коли працював в УЄФА, про що повідомило німецьке видання Der Spiegel на підставі документів Football Leaks, викликало цілком логічну реакцію з боку інших європейських клубів, які відносяться до категорії топових.

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп у бесіді зі Sky Sports висловив свою думку з цього приводу: «Фінансовий «фейр-плей» – це по-справжньому хороша річ, ми завжди так вважали. Якщо таке відбувається, УЄФА має реагувати. Я не знаю, що відбувається, знаю тільки, що це стосується «ПСЖ» і «Манчестер Сіті». «Фейр-плей» хороший тим, що всім надаються певні правила. Якщо не все гаразд, то з цим потрібно щось робити».

Нагадаємо, що ще у 2015 році з «ПСЖ» були зняті всі санкції від УЄФА за порушення правил фінансового фейр-плей. Французький клуб отримав можливість витрачати гроші на трансфери без обмежень.

Потім УЄФА мав намір обговорити питання про пом'якшення правил фінансового fair play для футбольних клубів.

А нещодавно Spiegel розкрив корупційні схеми, які використовував «Манчестер Сіті», аби обійти фінансовий fair play. Клуб звітував про великі спонсорські контракти, у той час як більша частина коштів надходила на рахунки «містян» через компанії, які належали власнику клубу шейху Мансуру.

»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: