Біля магазину на Березняках знайшли побитого чоловіка (фото)

Біля магазину на Березняках знайшли побитого чоловіка (фото)
Фото: Нацполіція

Поліцейські Києва затримали чоловіка, котрий побив родича

До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 40-річного місцевого жителя. Чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили біля магазину на вулиці Березняківській. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Під час з'ясування обставин події правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий та підозрюваний - цивільний чоловік його сестри - розпивали алкоголь у квартирі. У ході застілля між ними виникла сварка через гроші на оренду помешкання, яке вони всі разом винаймають. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Спочатку конфлікт закінчився мирно, але коли вони разом вийшли на вулицю, між чоловіками знову розгорілася словесна перепалка. У результаті зловмисник наніс опоненту декілька ударів руками і ногами, а після скоєного втік з місця злочину. Постраждалого з численними травмами доставили до медичного закладу для надання допомоги», - зазначив начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко.

У ході розшукових заходів оперативники територіального управління поліції встановили місцезнаходження правопорушника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігурант - уродженець Черкаської області, 1980 року народження, раніше не судимий.

«Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за скоєння правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, це - умисне тяжке тілесне ушкодження. Суд обрав чоловіку запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Йому загрожує до восьми років ув'язнення», - додав Кононенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: