У Києві судитимуть поліцейського, який влаштував стрілянину через зауваження

У Києві судитимуть поліцейського, який влаштував стрілянину через зауваження

В результаті стрілянини отримав поранення чоловік

Прокуратурою Києва спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у Києві, завершено досудове розслідування за фактом хуліганства, вчиненого працівником поліції.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

За версією обвинувачення, поліцейський полку особливого призначення № 1 Головного управління Нацполіції у Києві у позаробочій час разом зі своїм колегою розпивав алкогольні напої у подвір’ї житлового будинку, розташованого у Голосіївському районі міста. Місцеві жителі зробили правоохоронцям зауваження, однак у відповідь обвинувачений відреагував пострілами з травматичного пістолету.

Внаслідок таких протиправних дій одному чоловіку було заподіяно тілесні ушкодження у вигляді сліпого вогнепального поранення плеча.

Після приїзду наряду поліції, який викликали мешканці будинку, правопорушник намагався використати своє посвідчення працівника поліції для ухилення від відповідальності.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Обвинувальний акт направлено до Голосіївського районного суду Києва для розгляду по суті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: